Партньори

Hypnotic Image studios

Hypnotic Image studios e базиран в Лондон. Основната дейност на фирмата са визуалните изкуства- 3D изображения, анимации и CGI индустрията.

Дом и дизайн е фирма с богат професионален опит в работата с подови настилки и стенни облицовки.

Фирма СТИЛИАНА ООД е официален вносител на водещи световни марки. Основната им дейност е да разпространяват всякакви бои, лакове, декоративни покрития, инструменти и други продукти.

City Home Decor

City Home Decor e партньор на водещи европейски фирми за текстилни продукти - пердета, завеси, щори, корнизи, дамаски, мебели и др.

Жакот

Фирма Жакот е вносител на продукти от гранитогрес, клинкер, подова и стенна керамика, санитарен фаянс и цялосто обзавеждане за баня от Италия и Испания.

Electro Style

Фирма Electro Style ООД е изцяло насочена към внос и търговия на осветителни тела и съпътстващите аксесоари и консумативи.


Топ Груп

Фирмата предлага изключително голям избор от италиански керамични плочи, продукти от италиански гранитогрес, фаянс, теракота, стъклокерамика и други, от най-добрите производители от Италия.

ФАРОЛЛА

ФАРОЛЛА ООД са директен вносител на разнообразни, висококачествени осветителни тела, интериорни вентилатори и светлоизточници. През 2013 година, ФАРОЛЛА разшири палитрата от предлаганите продукти, като стана официалният дистрибутор и на италианската марка TEC-MAR.