Интериор в сиво на тристаен апартамент, гр. София

Интериор в сиво на тристаен апартамент, гр. София

Настоящият проект е в етап на реализация 2022г. Апартаментът е с площ около 110 кв. м и се състои от просторна дневна зона, включваща кухня, трапезария и зона за релакс, фитнес стая, родителска спалня с дрешник, и санитарни помещения. Целта тук е да се създаде един съвременен апартамент, който е в крак с модните тенденции. Интериорът е изчистен, изцяло модернистичен. 

Акцент в помещенията са интелигентните системи за управление на осветлението Philips Hue която предоставя неограничен брой възможности регулиране спрямо нуждите и желанията на обитателите. Проектът обединява градски лукс и комфорт, съчетавайки практични и контрастни цветове и материали. Изключително изчистен дизайн, граничещ с минимализъм. Разбира се, за да не изглежда всичко твърде монотонно, във всяка стая има и някой индивидуален елемент, който внася свой собствен характерен акцент. Интересното при този апартамент е желанието на клиента едната от стаите да се превърне в малък практичен фитнес. 

Спалнята е изчистена като основен акцент е хвърлен върху рамката на леглото, стената зад него и падащото нощно осветление, което създава мекия контраст в една сива гама. В дневната е предвидено място за работа, което изразено чрез иновативно регулиращо се бюро. В баните имаме черни аксесоари, които контрастират с белия гранитогрес по стените и пода, както и модерна душ зона с вградено корито за да се създаде този изчистен дизайн в банята.


Вижте още от нашите проекти