Интериор в сиво на тристаен апартамент, гр. София

Интериор в сиво на тристаен апартамент, гр. София

Настоящият проект е в етап на реализация 2022г.  Апартаментът е с площ около 110 кв. м и се състои от просторна дневна зона, включваща кухня, трапезария и зона за релакс, родителска спалня, детска стая с общ дрешник за две деца  и санитарни помещения. Целта тук е да се създаде един съвременен апартамент, който е в крак с модните тенденции. Интериорът е изчистен, изцяло модернистичен.

Акцент в помещенията са интелигентните системи за управление на осветлението Philips Hue която предоставя неограничен брой възможности регулиране спрямо нуждите и желанията на обитателите.  Проектът обединява градски лукс и комфорт, съчетавайки практични и контрастни цветове и материали. Изключително изчистен дизайн, граничещ с минимализъм. Разбира се, за да не изглежда всичко твърде монотонно, във всяка стая има и някой индивидуален елемент, който внася свой собствен характерен акцент. Различните зони в дневната са оптимално разположени  и в същото време достатъчно просторни. Кухнята побира всички необходими електроуреди, като в същото време е предвидена и  достатъчно работна площ. Скритите лед осветления в хола, както и електрическата камина създават допълнителен мек нюанс на иначе пастелно сивия апартамент. 

Спалнята и детската ни впечалтяват с практичност и красота по един леко нестандартен, но много красив начин използвайки сивата гама. И тук тактиката е подбор на различни нюанси на сивото в комбинация с бяло за да се създаде мекота и уют. В баните имаме черни аксесоари, които контрастират с белия гранитогрес по стените и пода. Благодарение на облицовката и декора както и на скритите шкафове в перлено сиви, алуминиеви или сребърни тонове се оказва, че разширяват коридорното пространство и добавят към него светлина.

Вижте още от нашите проекти